Acupunctuur, Tuina

Gezond afvallen

paprika 1 laag

Ben jij het jojo-effect ook beu?
En wil je op een gezonde wijze afvallen?

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat blijvend afvallen een persoonlijke aanpak vergt.
Alle wonderdiëten, dieetpillen en shakes werken alleen op korte termijn. Bovendien zijn ze vaak hartstikke ongezond.

En zeg nou zelf, is het je ooit gelukt om met een dieet, dieetpillen of shakes blijvend af te vallen? Nee, vaak is een jojo-effect het gevolg. Eerst val je af, maar zodra je weer ‘gewoon gaat eten’ vliegen de kilo’s er weer aan.

Persoonlijke aanpak om gezond af te vallen

Om blijvend af te vallen én gezonder te worden is een grondige aanpak nodig. Je zult je voedingspatroon moeten aanpassen.

Dat klinkt nogal ingrijpend, maar in de praktijk blijkt dat helemaal niet zo moeilijk te zijn. Als je maar weet wat je wel en beter niet kunt eten. Je kunt heerlijk eten, je voelt je beter en als beloning blijf je ook nog eens mooi op gewicht.

Hoe kun je gezond afvallen?

Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Hoe weet je wat wel en niet goed voor je is?

Daarbij kan ik je helpen. Niet met een standaard programma, maar met een op jouw persoonlijke situatie afgestemd voedingsplan. Op basis van een uitgebreid bloedonderzoek en je gezondheidsgegevens maak ik een voedingsplan om je stofwisseling weer in balans te brengen. Door juist die dingen te eten die jouw lichaam nodig heeft.

Mijn persoonlijke begeleiding helpt je om stap voor stap je voedingspatroon te veranderen en nu eindelijk eens blijvend af te vallen! En ik leer je precies hoe je het bereikte gewicht kunt vasthouden!

Start ook met gezond en verantwoord afvallen

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een voorlichtingsgesprek of meld je aan voor een informatie bijeenkomst. Velen gingen je voor!

Probeer ook eens één van mijn gezonde recepten, of bekijk wat ik voor je kan betekenen met orthomoleculaire therapie.