Acupunctuur, Tuina

Voeding


Eet je Gezond

Heb je last van overgewicht en lukt het je niet dit blijvend op te lossen? Wil je afvallen zonder last te hebben van een jojo-effect? Heb je gezondheidsproblemen, zoals hoge bloeddruk, cholesterol, migraine, type 2 diabetes of heb je te weinig energie en wil je meer vitaliteit hebben? Een gezond voedingspatroon op natuurlijke basis kan in veel gevallen de oplossing zijn die je zoekt, en dan heb je geen dieet meer nodig!

Een gezond voedingspatroon houdt in dat je precies eet wat je nodig hebt, niet meer en niet minder. Maar hoe kan je weten wat je lichaam precies nodig heeft? Op het internet, in boeken en in tijdschriften is veel informatie te vinden, maar soms spreken verschillende bronnen elkaar tegen. En wie moet je dan geloven? Gelukkig is het mogelijk om gezond, verantwoord en via een wetenschappelijk onderbouwde methode op een stabiel streefgewicht te komen en te blijven.

Metabolic Balance®

Of het nou is om af te vallen, meer energie verkrijgen of je simpelweg gezonder voelen. Met een voor jou op maat gemaakt Metabolic Balance® voedingsplan is het allemaal mogelijk. Met dit persoonlijk voedingsplan eet je wat jij nodig hebt om je gewicht en stofwisseling op orde te brengen en dit zo te houden!

Voor meer informatie over het Metabolic Balance® Voedingsprogramma kun je contact opnemen met Sabine Flake. Zij heeft de begeleiding van mij overgenomen en komt daarvoor regelmatig bij mij in de praktijk in Den Bosch!

Recepten en seizoensgroente

Ook nu ik zelf geen mensen meer begeleid blijft mijn verzameling gezonde recepten beschikbaar. En als ik nieuwe makkelijke en gezonde recepten tegenkom dan zal ik ze op mijn website toevoegen.

Daarnaast blijf ik maandelijks de seizoensgroente voor je op een rijtje zetten. Want door groenten uit het seizoen te eten krijg je die voedingsstoffen binnen die je juist in dat seizoen nodig hebt.

Mijn persoonlijke passie voor voeding blijf ik dus nog wel met jullie delen!