Acupunctuur, Tuina, Orthomoleculaire therapie, Metabolic Balance®, Eet je gezond

Voeding

abrikozen laag
Eet je Gezond

Heb je last van overgewicht en lukt het je niet dit blijvend op te lossen? Wil je afvallen zonder last te hebben van een jojo-effect? Heb je gezondheidsproblemen, zoals hoge bloeddruk, cholesterol, migraine, type 2 diabetes of heb je te weinig energie en wil je meer vitaliteit hebben? Een gezond voedingspatroon op natuurlijke basis kan in veel gevallen de oplossing zijn die je zoekt, en dan heb je geen dieet meer nodig!

Een gezond voedingspatroon houdt in dat je precies eet wat je nodig hebt, niet meer en niet minder. Maar hoe kan je weten wat je lichaam precies nodig heeft? Op het internet, in boeken en in tijdschriften is veel informatie te vinden, maar soms spreken verschillende bronnen elkaar tegen. En wie moet je dan geloven?  Ik bied je in ieder geval de mogelijkheid om gezond, verantwoord en via een wetenschappelijk onderbouwde methode op een stabiel streefgewicht te komen en te blijven.

Ik help met een gezond voedingsplan

Ik kan je helpen! Of het nou is om af te vallen, meer energie verkrijgen of je simpelweg gezonder voelen. Met een voor jou op maat gemaakt Metabolic Balance® voedingsplan is het allemaal mogelijk. Met dit persoonlijk voedingsplan eet je wat jij nodig hebt om je gewicht en stofwisseling op orde te brengen en dit zo te houden!

Ik kan je helpen om alles te leren over gezonde voeding, koolhydraten, eiwitten en vetten. Vervolgens leer ik je welke stoffen je nodig hebt en welke je beter kunt vermijden. Je leert ook de signalen te herkennen die je lichaam afgeeft als je iets eet wat niet goed voor je is. In het begin is er alle ruimte voor individuele begeleiding en ondersteuning. Maar uiteindelijk zal je geen begeleiding meer nodig hebben omdat je kunt vertrouwen op je eigen keuzes.

Metabolic Balance® tegenover andere programma’s

Waarin verschilt Metabolic Balance® van andere programma’s zoals Weight Watchers, Cambridge, Dr. Frank, Sonja Bakker, Montignac en Herbalife? Deze programma’s zijn ontworpen voor de gemiddelde mens en zijn dus niet toegespitst op jouw persoonlijke situatie. De programma’s met maaltijdvervangers zijn gericht op snel resultaat, niet op duurzaam succes. Ze helpen je misschien met afvallen, maar doen niets om je op een gezond gewicht te houden. Met Metabolic Balance® heb je een persoonlijk programma waar je je leven lang mee vooruit kunt! Uiteindelijk wil iedereen wel een gezond voedingspatroon en een stabiel gewicht, toch?

Begin hier met een gezondere levensstijl

Ben jij bereid je lot in eigen hand te nemen, en een gezonder leven aan te gaan door je voedingspatroon met behulp van een persoonlijk voedingsplan te veranderen? Ik help je daar graag bij! Bezoek een gratis informatiebijeenkomst om uit te vinden of Metabolic Balance® bij jou past. Kom je liever voor een persoonlijk gesprek? Dit is ook prima! Bel of mail me in dat geval, dan kunnen we een afspraak maken.