Acupunctuur, Tuina

Ervaringen

Ervaringen met Acupunctuur en Tuina

Miny, 73 jaar

Omdat ik er een beetje “doorheen zat” zocht ik naar een manier om tot ontspanning te komen.
Ik sliep slecht en voelde veel onrust en gejaagdheid in me.
Ik maakte een afspraak met Ingrid, maar wist niet wat ik mocht verwachten. Het gaf me wel meteen vertrouwen dat ze zei “Ik denk dat ik je kan helpen”  Ik wilde rust en had zelf al gezorgd dat mijn agenda zo leeg mogelijk was. Ik hoopte dat de behandelingen van Ingrid de rest zouden doen……
En dat is gelukt.  De gesprekken waren prettig, met alle tijd en aandacht…. Wat de naaldjes met me hebben gedaan blijft voor mij een raadsel….maar ik slaap weer prima en voel me relaxed. Ik heb er gewoon weer zin in !!!
Dankjewel Ingrid 🍀

Carla

Sinds enkele jaren kom ik met regelmaat bij Ingrid voor o.a. mijn hooikoorts. Het blijft voor mij een ongrijpbaar proces maar ik heb er zeker baat bij. Ingrid is professioneel, heeft goede kennis van zaken en is ook een erg fijn persoon. Ze heeft oprechte aandacht en is daadwerkelijk geïnteresseerd hoe het gaat. Ze vraagt door en grijpt daarbij ook terug op eerdere sessies. Ook zorgt ze ervoor dat het een ware ontspanning is. Ze neemt ruim de tijd, dekt je toe en met een rustige sfeer voelt het zelfs als een verwenmoment.

Vrouw, 47 jaar

Ik ben bij Ingrid terecht gekomen in verband met overgangsklachten zoals opvliegers, slecht slapen en stemmingswisselingen. De acupunctuurbehandelingen slaan goed aan. Na paar afspraken waren de klachten weg. Ik kom er nog af en toe, om een soort onderhoud te plegen en daarmee blijven de klachten goed onder controle. Ingrid is een prettige, relaxte vrouw. Betrokken en met humor. En gelukkig niet zweverig.

Ik ben Marianne en 58 jaar

Al 8 jaar kom ik bij Ingrid nadat ik mijn enkel op 2 plaatsen gebroken had, en na jaren nog steeds heel veel pijn had en moeilijk kon lopen of staan.
De reguliere artsen konden mij niet van de pijn afhelpen, alleen met morfine tabletten ging het redelijk om de dag door te komen.
Door mijn fysiotherapeut ben ik bij Ingrid in de praktijk gekomen. Zij heeft altijd een luisterend oor en neemt je klachten serieus. Samen bespreken we wat de beste behandeling voor mij is op dat moment en dat voelt altijd goed.
Na wat behandelingen ging het steeds beter met de pijn en inmiddels ben ik gelukkig al jaren van de morfine tabletten af.
Nog steeds ga ik naar Ingrid toe zij zorgt dat de pijn te dragen is, en mocht het door omstandigheden verergeren dan kan ik altijd bij haar terecht voor extra behandelingen.
Ik ben blij dat ik in haar praktijk ben beland, ze is voor mij een betrouwbare en goede acupuncturist .
Bedankt Ingrid.

Vrouw, 33 jaar

Mijn ervaring bij Ingrid voor acupunctuur is positief. Het is een fijne vrouw, die goed luistert en goede kennis heeft van het lichaam gericht op acupunctuur. Haar praktijk is rustgevend qua ruimte en een prettige sfeer. Ik ben bij Ingrid gestart vanwege vruchtbaarheidsproblematiek. Het voelt fijn om naast de reguliere weg, je lichaam extra natuurlijk te ondersteunen. Nu krijg ik IVF, ook hiervoor heeft Ingrid een precies programma om te ondersteunen. Ze is flexibel in tijden en dagen, ze past zich aan aan het programma van het ziekenhuis. Kortom ben ik tevreden met de acupunctuur die ze biedt.

Vrouw, 34 weken zwanger met baby in stuitlig

Ha Ingrid, even een update over de moxa. Vrijdag liggingsecho gehad, toen lag ons ukkie nog in stuit. Net nogmaals een laatste check bij verloskundige om versie voor morgen te plannen, maaaaar.. ze denken dat ze gedraaid is en nu goed ligt👏🏻👏🏻 Twee verloskundigen hebben er gevoeld. Morgenochtend voor de zekerheid nog even een echo 😊 Moxa doet wonderen😋 Vriendelijke groeten
En de volgende ochtend kwam het volgende bericht: Ons moppie ligt definitief goed👏🏻👏🏻 Nu indalen maar😊👍🏻 Dankjewel nogmaals.
(ontvangen via WhatsApp)

En nog een vrouw, 34 weken zwanger met baby in stuitlig

Beste mevrouw Van Beekveld, precies 11 dagen geleden zijn we op een vrijdag bij u de moxa therapie gestart. We zouden het resultaat nog even laten weten. Het kind heeft heel veel en heel heftig bewogen in de afgelopen weken. En het resultaat mag er dan ook zijn: het kind ligt helemaal goed en niet meer in de stuit. Bedankt! Groeten (ontvangen via WhatsApp)

Angelie (57)

Na een tijd te hebben rondgelopen met diverse klachten, werd ik op de praktijk van Ingrid van Beekveld gewezen door mijn beste vriendin. De klachten varieerden van vermoeidheid, weinig energie, humeurigheid tot fysieke klachten in mijn gewrichten, m.n. de knieën. De huisarts kon niet veel voor mij betekenen en de orthopeed verwees me door naar de fysiotherapeut. Lange tijd heb ik geprobeerd me erbij neer te leggen, maar telkens werd ik er toch opstandig van: te vaak werd ik al moe wakker en had ik de grootste moeite om uit mijn bed te komen. Na mijn werk plofte ik letterlijk op de bank, waar ik dan weer met de grootste moeite uit opstond vanwege mijn knieën. Al met al niet om vrolijk van te worden. Een beetje uit wanhoop besloot ik toch maar eens te kijken of acupunctuur me wat soelaas zou kunnen bieden. Ik maakte een afspraak bij Ingrid en ging open-minded, maar toch met een beetje scepsis naar de eerste sessie.  Al na een enkele behandeling voelde ik me prettig uitgerust bij het opstaan om na verdere behandeling ook letterlijk de dekens open te gooien en uit bed te springen. Ik kon het niet geloven! Dat is wat ik ook tegen Ingrid zei: “Ik geloof het pas als we een aantal weken verder zijn!”. En nu zijn we een paar weken verder en het gaat nog steeds heel goed!
Ik heb de sessies als erg prettig ervaren; Ingrid luistert goed naar je en legt precies uit wat ze gaat doen. Tijdens de behandeling vraagt ze geregeld naar hoe je je voelt en hoe je een en ander ervaart. Op verschillende momenten heb ik tintelingen ervaren, waarna Ingrid de meridianen aanwees die daarmee in verband stonden; erg verhelderend.
Ik ben zo blij dat ik deze stap heb genomen. Wat ik jammer vind is, dat ik dat niet véél eerder heb gedaan!