Acupunctuur, Tuina, Orthomoleculaire therapie, Metabolic Balance®, Eet je gezond

Tarieven

Eerste consult Acupunctuur en/of Tuina incl. uitgebreide intake (1,5 - 2 uur)€ 72,50
Regulier consult Acupunctuur en/of Tuina (1 uur)€ 57,50
Antistressmassage Tuina (1 uur)€ 57,50
Kort consult Tuina (30 min)€ 42,50
Eerste consult Orthomoleculaire therapie (1 uur), dit is inclusief voorbereiden
hulpvraag aan de hand van ingevulde intake vragenlijst
€ 72,50
Regulier consult Orthomoleculaire Therapie (1 uur)€ 57,50
Kort consult Orthomoleculaire therapie (40 min)€ 42,50
Metabolic Balance® programma (dit is inclusief een uitgebreid bloedonderzoek, een persoonlijk voedingsplan en persoonlijke orthomoleculaire begeleiding voor maximaal 6 maanden)€ 715

De kosten van een consult moeten na afloop per pin worden voldaan.
De kosten voor het Metabolic Balance® voedingsplan kunnen per pin worden voldaan of voor het uitreiken van het plan overgemaakt worden.

Een afspraak die uiterlijk 24 uur van tevoren wordt geannuleerd wordt niet in rekening gebracht.

Vergoeding

Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de kosten van een behandeling op voorwaarde dat de therapeut bij een door hen erkende beroepsvereniging is aangesloten. Ik ben aangesloten bij de Zhong, de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde, en de MBOG, de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde.
De vergoeding vindt plaats vanuit de aanvullende verzekering – alternatieve geneeswijzen.

Algemene voorwaarden Metabolic Balance® Voedingsplan – Eet je gezond

  1. De maaltijdplanning en de daarbij behorende voedingsmiddelenlijst zijn gebaseerd op jouw persoonlijke bloedwaarden en de door jou verstrekte persoonlijke informatie en worden voor jou persoonlijk samengesteld. Het delen hiervan met anderen zal voor hen niet hetzelfde effect hebben en kan hun gezondheid schaden. Het is niet toegestaan je persoonlijke voedingsplan te publiceren of openbaar te maken, in welke vorm dan ook.
  2. Gebruik je medicijnen of ben je onder behandeling van een arts? Dan raad ik je aan je huisarts of behandelend arts te raadplegen voordat je met het programma start.
  3. Ik kan geen garanties geven met betrekking tot gewichtsverlies en/of verbetering van je gezondheid.
  4. Het complete programma, inclusief uitgebreid bloedonderzoek, persoonlijk voedingsplan en volledige orthomoleculaire ondersteuning en begeleiding tot 6 maanden na het uitreiken van het voedingsplan kost € 715. Het bedrag dient voor het uitreiken van het voedingsplan te zijn betaald of bij het uitreiken te worden betaald per pin.
  5. Als uit het bloedonderzoek blijkt dat je het programma niet kan of mag volgen, zal ik het al door jou betaalde bedrag onder aftrek van administratie- en laboratoriumkosten aan je terugbetalen. Als je na bloedafname om andere redenen besluit om van het programma af te zien of als je tijdens de looptijd van het programma stopt, moet je het volledige bedrag betalen en heb je geen recht op teruggave van (een deel van) dat bedrag.